2024-12-12
平日都想同朋友chill下~好难得今日想饮啤酒🍻所以朋友又带我去觅食啦🧏🏻♀️1️⃣芝士蛋奄列这个组合必定好味😋师傅即场整,芝士仲系流心拉丝😍香浓的蛋味及芝士~口感软乎乎真不错👍🏻2️⃣日本白粟米劲劲甜~中意吃粟米的你不要错过3️⃣芫茜炒豚肉超惊喜的一道菜~完全没想过炒熟的芫茜系好食!完全冇草腥味😹配上一齐炒的豚肉,好惹味!4️⃣唐扬河虾最佳下酒菜🍺新鲜即炸🔥口感脆卜卜~食到们不下来😆5️⃣比目鱼沙律比目鱼含有丰富的鱼油,轻煎过味道更突出,有入口即溶的感觉,碗上新鲜的沙律菜可解油腻🫶🏻6️⃣A5和牛脂炒饭超大份量😆目测应该有三碗饭~炒饭炒得粒粒分明,好香和牛味~可惜是冇咩肉🥹🥹7️⃣铁板活北寄贝味道鲜甜且爽口8️⃣北海道鱿鱼柳9️⃣明太子御好烧身为明太子爱好者必叫~本身都好中意食大板烧😆再配上明太子的咸香增添惹味,配啤酒一流🍻🔟朱古力炸弹口感软糯,令我想起炸汤圆😹朱古力不甜不腻刚刚好👍🏻
1️⃣芝士蛋奄列
味道鲜甜且爽口
8️⃣北海道鱿鱼柳
9️⃣明太子御好烧
🔟朱古力炸弹
口感软糯,令我想起炸汤圆😹朱古力不甜不腻刚刚好👍🏻