2024-10-14
餐厅喺高层,可以睇到维多利亚公园嘅景,真系好靓。一坐低,我哋就点咗Fried Oyster,炸得金黄香脆,入面啲蚝鲜甜得嚟好嫩。之后试咗几款串烧,有牛舌心、免治鸡串同鸡脾菇。牛舌心够晒弹牙,免治鸡串鲜嫩多汁,鸡脾菇香口又Juicy,真系无得输。主菜我哋拣咗Ribeye Sukiyaki,五成熟啱啱好,牛扒嫩滑多汁,配埋𠮶个Sukiyaki汁,味道真系一流。仲有Soft Shell Crab Risotto,呢个饭香浓郁,软壳蟹炸得好脆,好味到爆。食埋甜品先走。Matcha口味嘅Tiramisu,抹茶味道浓郁但唔会太甜,清新得嚟又唔腻。最后仲有Yuzu Ice Cream,酸酸甜甜,好解腻。呢度食物质素高,环境又正,下次去铜锣湾揾地方Chill吓,呢度真系一个好选择!
一坐低,我哋就点咗Fried Oyster,炸得金黄香脆,入面啲蚝鲜甜得嚟好嫩。 之后试咗几款串烧,有牛舌心、免治鸡串同鸡脾菇。牛舌心够晒弹牙,免治鸡串鲜嫩多汁,鸡脾菇香口又Juicy,真系无得输。