2024-08-21
呢间餐厅既装修好靓好有特色 有好多花花装饰 仲有热气球造型既座位 好有心思😍 呢度灯光昏暗 好适合同伴侣黎饮野谈心👩🏻❤️👨🏻 我地星期一晚去咁岩有live band 一路听住歌咁食饭好好feel! 另外佢地仲有个天台 可以上去打卡影相睇海景 同一班朋友黎食野chill下都好啱🌃✿ 香煎日本刺身带子伴三文鱼籽($138)日本带子好大粒 煎得表面微焦 食落十分鲜甜加埋三文鱼籽一齐食 咸香味十足🤤✿ 法式龙虾汁意大利饭伴烤龙虾尾 ($248)龙虾尾好厚肉 口感爽弹🦞意大利饭软硬度适中 每粒饭都挂满龙虾汁 食落好creamy👅✿ 澳洲M3和牛肉眼扒 ($428)我地叫左五成熟 煎得啱啱好🔥牛扒一切开已经见到好多肉汁 肉质鲜嫩食落牛味都好重 油脂分布平均 十分不错🐄✿ One Thousand & One Night ($158)呢杯cocktail上枱时好有仪式感🤩 店员会用火枪围住神灯烧一圈 个火焰效果劲靓!好似入左阿拉丁神话入面咁🪄用上左清酒 百香果同伯爵茶黎mix 入口味道甜甜地 酒味唔会太浓 几易入口👍🏻呢杯真系黎到必点‼️‼️‼️✿ Angel Speaking ($148)见到men
✿ 香煎日本刺身带子伴三文鱼籽($138)
日本带子好大粒 煎得表面微焦 食落十分鲜甜
加埋三文鱼籽一齐食 咸香味十足🤤
✿ 法式龙虾汁意大利饭伴烤龙虾尾 ($248)
龙虾尾好厚肉 口感爽弹🦞
✿ 澳洲M3和牛肉眼扒 ($428)
我地叫左五成熟 煎得啱啱好🔥
牛扒一切开已经见到好多肉汁 肉质鲜嫩
食落牛味都好重 油脂分布平均 十分不错🐄
呢杯真系黎到必点‼️‼️‼️
✿ Angel Speaking ($148)
见到menu张图就比佢既靓靓外表吸引左😍
呢杯用左伏特加同巨蜂提子黎mix 饮落好creamy 仲有士多啤梨既果香🍓