2024-12-24 298 浏览
虽然刚刚去完日本不久 但是还是很挂念日本的烧肉!约咗朋友试了这一间位于铜锣湾的烧肉 地铁站行几分钟就到 中午时分过来 都好多人食!环境非常舒服 每一台都可以坐一个卡位 方便大家倾偈~!中午时分 餐单价格非常相宜 😎$100以内的都有! 大家中午食好啲,拣咗个极尚烧肉套餐 首先送上沙律🥗,泡菜同埋烧肉酱沙律新鲜好吃,配上酸酸甜甜嘅沙律酱😝令人食欲大增 🔶然后到主菜烧肉拼盘 真系非常之吸睛打卡之选 ! 超大一份 已经包括特选和牛肉肉眼 特选和牛排肉 和牛牛扒肉 壶渍牛胸外腹 豚腩肉 仲包含咗一啲蔬菜 🥒🌽! 和牛全部都系佐贺牛 ~! 油脂分布极靓 肉汁极多~😍我最推介系和牛牛肉肉眼 轻轻烧二下,再用酱汁点一点 加上松软好吃嘅白饭,简直系一流 !!我哋个餐仲有包面豉汤🥣同饮品 叫咗两杯冻柠茶 🥤清新怡人 就咁倾吓偈食吓嘢就去咗两个钟 侍应态度好好~环境又正 值得下次再嚟试吓!

虽然刚刚去完日本不久 但是还是很挂念日本的烧肉!

环境非常舒服 每一台都可以坐一个卡位 方便大家倾偈~!

首先送上沙律🥗,泡菜同埋烧肉酱

沙律新鲜好吃,配上酸酸甜甜嘅沙律酱😝
令人食欲大增

🔶然后到主菜烧肉拼盘