2024-08-21
成班朋友打边炉经常都会挂住倾偈无食嘢,到想食嘢𠮶阵时又发现时间差唔多完🥹 宜家无有怕,因为锅霸劲贴心,除咗有120分钟嘅套餐之外,加$40就有无限时吃到饱套餐💓 想几时食同食几耐都可以自己话事~ʙᴜʟᴜʙᴜʟᴜ🍲汤底真系好多选择~有选择困难症嘅我最终都系拣咗要药膳胡椒猪肚鸡锅同日本寿喜烧ꜱᴜᴋɪʏᴀᴋɪ锅,话明系养生汤,梗系够晒滋补啦🫶🏻而我哋就拣咗ʟᴠ2嘅套餐,任食嘅肉类包括有美国ᴘʀɪᴍᴇ ɢʀᴀᴅᴇ牛颈脊同西班牙伊比利亚黑毛猪,两款都系任食嫁,每4位仲会送一碟价值💰168嘅手切安格斯牛肉添😍牛颈脊嘅油脂分布适中,牛味好香浓👅伊比利亚黑毛猪嘅口感就较柔软,肉汁丰富,果然系猪肉界嘅和牛✨小食点都要试下佢哋嘅炸物,因为呢度系有4款口味嘅ꜱʜᴀᴋᴇ ꜱʜᴀᴋᴇ粉,盐酥鸡好酥脆,加埋粉ꜱʜᴀᴋᴇ真系零舍唔同嫁😛而喺丸类都落足心机嫁~有几款芝心丸类都够哂特别,例如:芝士小笼包、芝心包、爆浆浓芝牛丸 等等… 全部都好出色🤘🏻而海鲜方面就有海虾、蚬、脆肉鲩… 一样唔会腥~ 都系好新鲜,超鲜甜🤪饮品亦都有冻有热,连暖嘅都有~ 抵赞👍🏻当然就系食到几饱都要食佢哋嘅甜品,咁先够完美~ 每人可以拣一款ᴍ
ʙᴜʟᴜʙᴜʟᴜ🍲
汤底真系好多选择~
牛颈脊嘅油脂分布适中,牛味好香浓👅
而喺丸类都落足心机嫁~
饮品亦都有冻有热,连暖嘅都有~ 抵赞👍🏻
当然就系食到几饱都要食佢哋嘅甜品,咁先够完美~ 每人可以拣一款ᴍᴏᴠᴇᴘɪᴄᴋ或者ʜäᴀɢᴇɴ-ᴅᴀᴢꜱ嘅雪糕,ᴊᴇɴɢ🍨