今晚兴高采烈地跟大家分享呢间位于屯门区嘅新宠 - 锋哥厨房。𠮶度有好多嘅美食,包括喜爱的麻辣烤鱼、任食麻辣鸡煲、新鲜蛏子、美味虾及蒜蓉烤蚝 hehe 💙整体环境💙锋哥厨房嘅环境仲真系好有feel,环境济,唔使担惊塞晒人提供舒服嘅就餐环境🫶。服务人员都细心,使到客人回味无穷。💙菜式一:麻辣烤鱼💙用上新鲜嘅鱼配住麻辣嘅味道,食得一口麻辣烤鱼会感受道佢哋精心炮制嘅烤鱼酱汁,配上新鲜烤鱼肉,好好食呢!令人太过瘾而佢嘅系一种「停唔到嘴」嘅感觉!💙菜式二:麻辣鸡煲💙食完烤鱼,我哋就食左麻辣鸡煲。鸡肉嫩滑,煮得适中,肉质口感绝佳,咬一口,嫩滑鲜美,清香四溢,麻辣之余有微微甜味,最抵赞嘅就系,你可以任食,食多少就有多少,完全无得输😻💙菜式三:火锅💙食完咗鸡煲,最后就来开火锅吖,一样有好多新鲜嘅配料可以任选。蛏子💙新鲜蛏子,每一粒都十足肥美,味道甘美,清甜爽口😂!虾💙洗净后嘅虾真系好新鲜,真系超赞㗎😍!蒜蓉烤蚝💙终于黎到我最钟意嘅蒜蓉烤蚝喇,简直系太享受,回味无穷👏总言之,锋哥厨房系一间我同朋友都好推介嘅餐厅,有机会一定要去试吓呢度嘅美食!
蛏子💙新鲜蛏子,每一粒都十足肥美,味道甘美,清甜爽口😂!
虾💙洗净后嘅虾真系好新鲜,真系超赞㗎😍!