餐厅: 容記小菜王
资讯:

2024-04-19 298 浏览
容记小菜王开喺马路交界超级当眼位,经过一定见到!嘢食来讲,好有镬气,而且佢嘅小菜款式偏怀旧,不过价钱就偏中上,比平时酒楼食贵一啲。如果家中两老想食翻旧阵时嘅味道,呢度绝对帮到你!✨ 西兰花花姿珊瑚蚌 $168 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻好少食到珊瑚蚌,平时食都好似得中菜呢个西兰花炒。但系我觉得呢个真系清清地得来,好好味,口感又足!😋✨ 蜜薯角和牛粒 $168 👍🏻👍🏻呢一度系功夫菜嚟㗎~我平时好钟意食!要先炸外面酥脆,再炒!不过我觉得呢个偏油腻~🤣✨ 沙拉汁明虾球 $148 👍🏻👍🏻👍🏻呢一个食法系我第一次食嘅!超级神奇!第一啖食落口,估唔到沙律酱同啲虾球咁夹!正🤤👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(最推荐)- 👎🏻(可以唔使试)📍 容记小菜王 (太子)太子太子道西123号地舖#stilleating太子 #太子美食 #旺角美食 #香港美食 #hkfood #hkfoodie #foodie #容记小菜王 #中菜

✨ 西兰花花姿珊瑚蚌 $168 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

✨ 蜜薯角和牛粒 $168 👍🏻👍🏻

✨ 沙拉汁明虾球 $148 👍🏻👍🏻👍🏻

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(最推荐)- 👎🏻(可以唔使试)

📍 容记小菜王 (太子)
太子太子道西123号地舖