2022-11-22 397 浏览
📍长沙湾 大丈夫食堂 @dai_jou_bu_shokudo 我谂应该好多人都有食过大丈夫😋🫶🏼 有日式lunch set嘅地方就有我探店🇯🇵😆性价比几高 味道普通吧!不过胜在环境好大 可以同朋友边食晏边吹水嘅好地方(●°u°●)​ 」🍣寿司乌冬餐 Sushi Udon Set $97我觉得$97可以食到咁多嘢食都算系咁!首先讲吓啲前菜先🥦我觉得沙律都几高质 另外茶碗蒸都好好食!有好多配料喺入边 另外渍物都唔错😆🫶🏼寿司方面我觉得种类就麻麻哋 有啲似平时喺出边食儿童餐嘅寿司🤣🤣味道一般 三文鱼好瘦🍣🥱食完好快就唔记得佢系咩味´д` ;普通货仔吧!另外乌冬几好食 个汤都几浓😆✅而且有油扬做𩠌都几好!又唔会有太多肉嘅感觉(◐‿◑)�🐣日式炸鸡Japanese Fried Chicken (价钱忘记了(*ˉ︶ˉ*)) 日式炸鸡好高质!而且一个汁点左好似俾多咗个层次啲炸鸡💕💕🐣价钱唔记得咗 不过好似跟餐+$10-20吧!人均: $100-150 —————📍长沙湾 大丈夫食堂 @dai_jou_bu_shokudo 地址: 长沙湾元州街350号家壹1楼11号舖

🍣寿司乌冬餐 Sushi Udon Set $97

人均: $100-150