2023-07-19 15 浏览
终于好天唔再落雨🌧️,天气咁好难得太阳假期就入咗长洲️,踩单车前嘅午餐就食左呢间越南菜🇻🇳♫ヽ(゜∇゜ヽ)♪(๑・ω-)~♥”猪扒拼鸡翼饭一次过满足我两个愿望,猪扒同鸡翼都好钟意食,呢间餐厅嘅猪扒几多肉汁,鸡翼都好入味,捞匀啲饭食就超Perfect!(๑・ω-)~♥”越大哥牛柳沙律配蒜蓉包牛柳够晒嫩滑,仲有阵阵牛肉香味,配上蒜蓉味超突出嘅蒜蓉包,真系非常之完美!(๑・ω-)~♥”越式猪扒法包虽然头先有蒜蓉包,不过呢个猪扒法包都相当之吸引我,所以决定叫埋!好钟意佢嘅肉质劲松软,配上有口感嘅法包,口感相当之丰富!以上呢三款我都几钟意食,见到仲有人食左啲串烧都闻到劲香,不过今次太饱冇叫到,唯有等下一次(。>ㅿ<。)!不过今次我都几满意啲食物👍🏻
(๑・ω-)~♥”猪扒拼鸡翼饭
(๑・ω-)~♥”越大哥牛柳沙律配蒜蓉包