餐厅: 蛇王如冰室
资讯:

2023-06-19 228 浏览
公司附近好多野食,今日就黎到蛇王.如冰室揾食喇。落低睇下是靓午有咩,但其他都无咩兴趣,所以就叫左葱油鸡饭,重口味既我一定叫埋多葱油。餐饮冻奶茶,少甜少奶。姐姐重问我饮唔饮老火靓汤,咁就唔好客气喇,黎喇!味道 4/5秘制葱油够咸味、唔油腻、葱又大大粒增加左口感。净系葱油捞饭都一流!鸡件无同公司悭,比得好多!大部分鸡都嫩滑既,但有些少部位都是鞋,唔多可接受!老火汤应该无添加,落两粒盐几好味!冻奶茶少甜就饮得出,少奶就唔是少左好多喇。环境 3/5台唔是好多张,但坐落舒适。服务 4/5一叫落单就马上有人黎,等餐时间都合理。姐姐重会问饮唔饮汤!掂!卫生 3/5可能因为落雨喇,舖头已经铺左纸皮系地下,但可能都铺左一轮,地下始终都少湿。又有d溶溶烂烂既纸皮系通道上,感觉一般。抵食 4/5都系戈句,没有最抵,只有更抵!

味道 4/5
老火汤应该无添加,落两粒盐几好味!
冻奶茶少甜就饮得出,少奶就唔是少左好多喇。

环境 3/5
台唔是好多张,但坐落舒适。

服务 4/5

卫生 3/5

抵食 4/5
都系戈句,没有最抵,只有更抵!
葱油鸡饭
2023-06-18