2022-12-29 78 浏览
我哋再次嚟到呢度big boss 玩,非常之开心,今次我本人生日,我嘅朋友帮我喺度开生日会,简直令我非常惊喜 ,酒吧预先悉心为我安排派对房,布置非常靓 ,好有亲切咸,令我十分惊喜 ,老板娘也送我生日蛋糕及香槟 ,不单这样服务非常周到 ,亦免切饼费 因为我哋都买了两个蛋糕上去,同时亦帮我们安排预订乳猪服务,当然亦没有额外收费啦,当晚 我哋成班朋友玩到十分之尽兴 , 不得不提因为酒吧内的环境十分舒适,地方整洁, 就连著短裙仔嘅我都唔怕污糟 ,我当晚感到十分之开心 ,因为之前去过佢多到酒吧,都没有这样的服务安排,真系超正,所以一定要支持!! 刚好我是世界杯期间生日的,酒吧上面也有大萤幕睇世界杯,令到我哋非常之兴奋, 有得玩之余又有得睇世界杯仲有礼物送添, 所以以后一定要带啲朋友上去,一个字,正,价钱又合理,比起其他还要平!!
我哋再次嚟到呢度big boss 玩,非常之开心
,今次我本人生日
, 所以以后一定要带啲朋友上去,一个字,正
,价钱又合理,比起其他还要平
!!
庆祝纪念