2023-03-13 295 浏览
今日放工實在太倦太累了,我哋又再過嚟飲下酒傾下偈 ,竟然俾我發現到有happy hour,正! 果然酒吧老闆聽取我們的意見,增加左happy hour時段,所以以後放工又點會唔上嚟玩啦!!
2022-12-29 78 浏览
我哋再次嚟到呢度big boss 玩,非常之開心,今次我本人生日,我嘅朋友幫我喺度開生日會,簡直令我非常驚喜 ,酒吧預先悉心為我安排派對房,佈置非常靚 ,好有親切咸,令我十分驚喜 ,老闆娘也送我生日蛋糕及香檳 ,不單這樣服務非常周到 ,亦免切餅費 因為我哋都買了兩個蛋糕上去,同時亦幫我們安排預訂乳豬服務,當然亦沒有額外收費啦,當晚 我哋成班朋友玩到十分之盡興 , 不得不提因為酒吧內的環境十分舒適,地方整潔, 就連著短裙仔嘅我都唔怕污糟 ,我當晚感到十分之開心 ,因為之前去過佢多到酒吧,都沒有這樣的服務安排,真係超正,所以一定要支持!! 剛好我是世界盃期間生日的,酒吧上面也有大螢幕睇世界盃,令到我哋非常之興奮, 有得玩之餘又有得睇世界盃仲有禮物送添, 所以以後一定要帶啲朋友上去,一個字,正,價錢又合理,比起其他還要平!!
我哋再次嚟到呢度big boss 玩,非常之開心
,今次我本人生日
, 所以以後一定要帶啲朋友上去,一個字,正
,價錢又合理,比起其他還要平
!!
庆祝纪念
生日
2022-11-20 222 浏览
同朋友食完飯 求其在尖沙咀附近 搵間酒吧🍻傾下偈吹下水, 呢間都係第一次嚟! 梳化又坐得幾舒服寬敞, 有得睇我哋至愛嘅足球比賽 ⚽今晚有英超聯賽, 場內設有多部電視及大螢幕, 每個位置都可以清楚睇到比賽, 一入波就全場歡呼大叫, 非常好氣氛! 疫情至今, 真係好耐冇試過玩得咁happy 咁relax , 場內已經有世界盃的佈置, 嚟緊11月世界盃期間, 又可以約啲friend一齊去睇啦!!! 感受下現場氣氛, 以後去飲酒又有多一個選擇啦 😃~~!
同朋友食完飯
咁relax
2022-07-24 165 浏览
在炎熱天氣下, 約埋三五知己一齊搵一個消暑 娛樂好地方, 再次到Big Boss聚會,果然一樣款待周到,貼心開心,朋友未到齊時,員工會主動過來聊聊天,當然我也主動要求她們陪我飲返杯啦,她熱情地即時舉杯,令我感受到即使一個人上來也不會悶,所以甘熱的天氣之下,一個人都一定會上去玩下,當在我等候朋友時,我發現到入面每一個員工都好合作性,不會要客人久等招待,有一個更開心的事,就是其他客人都是他的的熟客,他們打成一片,見到我一個人時,他們也會一起過來舉杯say hi,令我感覺到好似大家庭一樣,不會有其他不舒適的感覺,反而令我更輕鬆放鬆,不單這樣,當晚vip房有其他人慶生日,他們員工製做了一個驚喜給壽星女,全場都一起歡呼,好開心,他們很會做氣氛,所以下次生日都要過來Big Boss 慶祝,再次多謝Big Boss 所有人,下次見!
  • 老闆娘雞翼
2022-06-03 291 浏览
不得不讚小食實在難得的好味😋. 黑椒豬手. 口感非常好. 尤其皮的部份好有骨膠原.鹽酥雞. 炸蝦都好好味,即使放左一段時間,依然香脆.老闆娘介紹我地一隻啤酒「Edelweiss」絕對適合女仔口味. 似香檳. 沒有一點啤酒的麥芽苦澀味. 而且不會太甜. 👍三五知己暢所欲. 仲可以即場K歌. 飛鏢.我地早早到. 好快就全場爆滿.記得提早預約.揀定個靓位😬
不得不讚小食實在難得的好味😋.
黑椒豬手. 口感非常好. 尤其皮的部份好有骨膠原.
鹽酥雞. 炸蝦都好好味,即使放左一段時間,依然香脆.
三五知己暢所欲. 仲可以即場K歌. 飛鏢.
我地早早到. 好快就全場爆滿.
記得提早預約.揀定個靓位😬

炸蝦🍤
Edelweiss
Edelweiss
2022-06-03 173 浏览
環境舒服!三五知己暢所欲言!老闆同老闆娘熱情款待服務專業有善!食物方面我哋叫咗D小食有鹽酥雞、炸蝦、黑椒豬手!麥樂雞就算放左一段時間依然酥脆!啤酒三set送一set仲可以即場點歌唱K由於當日18:30就到!19:30過後全場爆滿所以請記得預先訂座呀!值得再去幫襯
環境舒服!三五知己暢所欲言!老闆同老闆娘熱情款待
啤酒三set送一set仲可以即場點歌唱K
2022-06-02
用餐时段
2022-06-01 115 浏览
早幾日收工上去飲番杯,未食飯見餓餓地就嗌啲嘢食~見到餐牌有個摩天輪好靚😙問完店員之後原來係小食拼盤(入邊有薯條、薯格,炸雞塊、麥樂雞等等)睇得又食得😎一於叫一份試下,另外單點左雞翼同春卷。野食味道唔錯😋兩個人食都好飽肚。炸野配啤酒更加一流!飲飽食醉之後梗係同朋友唱返首歌。雖然我地無訂到vip房,但出面嘅音響絕對唔輸蝕,睇得出呢間酒吧嘅老闆有係呢方面落足本🎤🎤對於今次飲野嘅評價10分滿分我會比9分,剩低嗰1分希望呢間酒吧繼續努力💪🏻長做長有~相信都會同朋友再嚟!
2022-05-30
終於等到放寬酒吧等其他設施啦!等咗咁久!肯定要約啲好耐都冇出黎既同學啦!就睇下度揾下有啲咩食囉,見到呢間酒吧新開,我咪提議係呢一間酒吧食下小食飲幾杯。裏面嘢環境同服務都相當唔錯,環境都好大同埋舒服,服務員都好Nice咁同我地講下今日有啲咩推介仲有出面有打卡嘢地方可以界你地慢慢影相如果大家想玩嘢都可以上嚟玩同唱歌,先介紹下裏面有啲咩玩先,有得射箭,可以好多個人玩不過最高限度係4個人,每人每一個回合都有3次機會玩,總共有15個回合,有得自己點歌,搞到我日日都想嚟呢到玩啊呢到仲有VIP房添,唔驚吵到人又可以同自己啲朋友、屋企人呀……一齊唱歌,一齊傾計。最後,呢間酒吧其實可以用電話掃描QR CODE落單。提示:18歲以上嘢成年人先可以飲酒精飲品。

仲有出面有打卡嘢地方可以界你地慢慢影相

2022-05-27
等候时间
5 分钟 (堂食)
2022-05-29 36 浏览
自從疫情開始,朋友與朋友之間都少了聚會,溝通自然又減少,第五波疫情過後,娛樂場所終於開返了, 久違的聚會確實令我們真的期待又期待!!難得三五知己一聚,當然要盡情盡歡去開心 ,從網上看到有間酒吧新開業,不妨一試,果然有意外的驚喜 ,當踏進這間酒吧時 ,門口已吸引我們美女拍照,入面有高尚的裝璜,還有相海牆,可以比我地留下回憶,實在太好了,再有驚喜就是有標機,也是久違沒有再動手,最好的是有人可以陪玩,所以就算無人陪自己都可以上去玩,有好的服務,有好的招待,有好的環境,有好的地方,又平又正,下次要再到這裡開心歡聚。
,從網上看到有間酒吧新開業,不妨一試,果然有意外的驚喜
,當踏進這間酒吧時 ,門口已吸引我們美女拍照
2022-05-28
2022-05-28 27 浏览
環境座位闊落舒適老闆娘超摩天輪特色必選小食三五知己,單人匹馬,絕佳聚腳點,門外還有個精心設計好特別打卡位,大家快快💝必定要去打個靚卡哦🎯🎯🎯有得玩🍻🍻👍😍
環境座位闊落舒適
老闆娘超
摩天輪特色必選小食
🎯🎯🎯有得玩🍻🍻👍😍

2022-05-25 49 浏览
以前去嘉芙中心係mk劈埸,今時唔同往日,今日去嘉芙這間新開酒吧發覺環境舒適,乾淨企理,侍應有招呼,唔會好似以前烏煙瘴氣,老闆亦都好Nice,真係改變左嘉芙,會有下一次

2022-05-25 37 浏览
因為疫情悶左咁耐,等到頸都長埋。終於有新場啦,一於抱住試下嘅心態黎幫襯下!前幾日同朋友過黎搞生日,酒吧d staff好有心咁幫我地提早收蛋糕,要求幫我地雪一陣都無托手踭(曾經有酒吧唔肯咁樣做或者要收切餅費,真係好掃興架)所以係呢個小細節上值得一讚睇得出店員顧客至上!另外本人係飛鏢迷,場內設有三部d2,機身性能都好新淨!飲酒掟鏢一流總括黎講今次上黎big boss消遣嘅體驗十分滿意!希望呢間酒吧長做長有
2022-05-25 31 浏览
終於等到政府放寬社交距離措施, 當然係約朋友開心歡聚一下啦, 在尖沙咀附近食完晚飯, 未想返屋企, 見到這間酒吧新開張, 朋友就提議飲嘢直落, 酒吧位於嘉芙中心 九樓, 環境寬敞坐得十分舒服, 音響亦相當不錯, 試了這個由調酒師特別調给我哋嘅shooter, 又唔錯喎!還有多款小食, 推介黑椒無骨豬手 (忘記影相), 好好味!這間酒吧還設有獨立vip房, 下個月 有friend生日,已經在籌備約friend book房了!!!順帶一提, 這裏的老闆很nice,還跟我們傾計聊天, 服務很好, 下次一定會再來!
!

還有多款小食, 推介黑椒無骨豬手 (忘記影相), 好好味

, 下次一定會再來!

2022-05-24 33 浏览
環境衛生地方清潔非常好,坐位很舒適, 老闆親自服務十分親切, 由其摩天輪小食很有特色風格,非常吸引,不飲酒精的我,仲有特飲推介,還有一提的是,門口有一個很特別打咭位,三五知己聚下的好地方。
2022-05-23
  • 摩天輪小食拼盤