餐厅: 一杯鐵板燒居酒屋
资讯:

2024-12-27 0 浏览
听朋友介绍,去咗APM𠮶间「一杯铁板烧居酒屋」🍣,真系冇介绍错!我哋叫咗一个四人套餐, 都几丰富。先讲头盘,有豚肉沙律🥗同埋刺身🐟(油甘鱼, 赤虾,三文鱼和矶煮鲍鱼),每一啖都好新鲜。海胆卷🦪更系唔可以错过,海胆香滑浓郁,真系令人回味无穷。牛舌和免治鸡肉串烧🍢同鲷鱼汤🐟都系好推介,尤其系鲷鱼非常鲜甜。至于铁板A4和牛薄烧🥩,牛肉入口即溶,味道丰富,好适合配搭清酒🍶! 系wor, 套餐优惠价清酒七折,真系抵饮。另外, 蟹肉炒饭🍛 味道好出色,炒饭粒粒分明,很香蛋味。整体嚟讲,餐厅嘅环境相当舒适🏮,有地道嘅居酒屋风格,服务亦非常体贴👏,真系好适合同朋友聚餐。下次一定会再嚟试其他菜式。👍!🍽️✨

2024-12-23
庆祝纪念