2014-03-24
是日费用:38/person.免加一用膳时间:2:00pm-3:00pm如果你系一个懒睇癈话嘅人,可以依照你注重嘅数字睇文。1.讲食 2.讲钱 3.讲环境 4.讲服务⋯⋯1.癈话少讲,讲左食先!!上次二人同行,嗌左支竹浸时蔬,京酱茄子。首先上菜系。。。例汤一碗,唔系讲笑,系好好饮。起码真系落足料!冇!味!精!(然而我不记得个汤系咩,只知日日唔同)之后上京酱茄子。有惊喜!系我地两个肚到晕之际。。酸酸甜甜嘅酱汁加脆卜卜个炸茄子。正!食完京酱茄,等左好耐,好耐,好耐。(你都觉闷呢~_~)上左个支竹浸时蔬,冇惊喜之余都有啲失望,唯一见到曙光系佢啲菜系冇沙架\口/感恩感恩!!因为妈妈成日都话出街食野,佢地食材都唔系好干净。。。有时去酒楼或者餐厅,总会系新鲜到有泥沙石伴你左右。。。其实呢碟真系冇乜野好讲。肚饿,食野!所以冇图唔见左真相。呢间有机会再试!以上跟白粥或饭。2.系尖沙咀呢啲地方,除左谭仔,老麦可以快靓正。。。$38有一送,一饭,有汤有茶你饮。抵玩啦挂?仲要免加一。重点系唔洗点排队,绝对赞(只限lunchtime...我估假日都唔多人去...)3.其实睇佢碟菜咁耐都未上,女朋友系咁厨房。。
用膳时间:2:00pm-3:00pm
1.癈话少讲,讲左食先!!
上次二人同行,嗌左支竹浸时蔬,京酱茄子。
食完京酱茄,等左好耐,好耐,好耐。(你都觉闷呢~_~)
其实呢碟真系冇乜野好讲。肚饿,食野!所以冇图唔见左真相。
呢间有机会再试!以上跟白粥或饭。
3.其实睇佢碟菜咁耐都未上,女朋友系咁厨房。。(女朋友:我想知佢系咪种紧条菜嘛。)佢啲野都摆得几有条理,感觉都系干净。应该净系得女人系厨房煮。
望完右边,望下左边,可能两三点先食,佢个场人唔多,廿张枱左右,都有四张枱有人,上得去嘅人都好静,好斯文。
佢地下有小食斋,要食饭就上楼上。(女朋友:佢啲梯级都几高,行到上去一抬头就见佛像,呀~我饿到上天堂啦。。。)
4.啲姐姐都几nice.见我地冇茶会自动加水。