2015-08-04
2028 浏览
今日唔知点解上堂,上到感觉好委屈受气咁! 真系要食返D好野平衡下!因为早放既原故, 落到铜锣湾, 仲有得食TEA~~Very Good!!我地叫左两个 Tea SET~Egg Benedict $62卖相超靓, 睇见都流口水有两件Benedict, 另附有沙律同薯片~~侧边既酱料味道几特别, 甜甜地咁~唉, 我又忍唔到口喇~~薯片既味道同普通在超市买到既包装薯片有少少分别, 我觉得淡味一D, 但都脆既~真系好好味!包底十分之脆口, 加上上面有块烟肉咸咸地, 上上面仲有一只一吉就爆黄既鸡蛋超滑漏, 成件事真系好正~冇得顶!Beef Salad pancake $58Pancake底其实系用甜鸡蛋造, 加上有少少酱料, 味道食落以为系甜咩, 但上面既牛肉又唔系, 所以口感有D复杂.牛肉片好嫰滑, 夹埋下层鸡蛋pancake食, 真系好好味.SET入面包一杯饮品, 不用加钱既, 叫左一杯蜜瓜soda,而我就半价$25换一杯 Ice Cappuccino味道也不错喔.
真系要食返D好野平衡下!
我地叫左两个 Tea SET~
Egg Benedict $62
卖相超靓, 睇见都流口水
有两件Benedict, 另附有沙律同薯片~~
侧边既酱料味道几特别, 甜甜地咁~
唉, 我又忍唔到口喇~~
真系好好味! 包底十分之脆口, 加上上面有块烟肉咸咸地, 上上面仲有一只一吉就爆黄既鸡蛋超滑漏,
成件事真系好正~冇得顶! Beef Salad pancake $58 Pancake底其实系用甜鸡蛋造, 加上有少少酱料, 味道食落以为系甜咩, 但上面既牛肉又唔系, 所以口感有D复杂. 牛肉片好嫰滑, 夹埋下层鸡蛋pancake食, 真系好好味.
而我就半价$25换一杯 Ice Cappuccino
味道也不错喔.