2019-12-19
冬天想打个颓颓地嘅一人边炉,但又唔想食吉边?🤭呢间餐厅推出咗抵食一人边炉,自己打binlo都可以好丰富🤗-一人火锅套餐 $68有猪骨浓汤🍲/日式寿喜烧汤底拣,我同朋友每人拣左一款汤底,寿喜烧汤底比较浓味d,而猪骨汤底比较清🌟肉有得拣鸡腿肉/肥牛/豚肉,份量一人来讲都几多✨仲有出前一丁/饭/赞岐乌冬配菜包括:蟹棒、鸣门卷、豆腐、菇类、菜类等,颓边唔会expect太多,不过一个人食嘅边炉都叫做丰富🤪-泰式香辣鸡中翼 $28/4pcs呢个要推👍🏻个鸡翼我同朋友都食到lamlam脷👅外面焗得好脆,里面d肉好嫩,面头嘅泰式甜酸酱同鸡翼好夹,而且好香口🤩✨-芝士肉酱焗薯条 $28面头成pat 芝士肉酱好邪恶😈,薯条热辣辣出黎,点面头d芝士令到成件事冇咁单调,不过如果系粗薯条会更加好🍟-烟三文鱼沙律 $38个沙律配埋蜜糖芥茉酱,甜甜地辣辣地好开胃🌶️烟三文鱼分量十足,夹起大大块,唔会碎晒咁,咸咸地同啲沙律一齐食啱啱好🙈
一人火锅套餐 $68
肉有得拣鸡腿肉/肥牛/豚肉,份量一人来讲都几多✨
仲有出前一丁/饭/赞岐乌冬
泰式香辣鸡中翼 $28/4pcs
呢个要推👍🏻个鸡翼我同朋友都食到lamlam脷👅
芝士肉酱焗薯条 $28
烟三文鱼沙律 $38
个沙律配埋蜜糖芥茉酱,甜甜地辣辣地好开胃🌶️