转角位⤴️以绿色为主色既𝐂𝐚𝐟𝐞💚除左啡☕️之外,仲主打𝐏𝐚𝐧𝐜𝐚𝐤𝐞🥞而且咸甜都有,实揾到岩你既口味啦🍴店内座位唔算好多,但都有唔同既特色 • 享受😌有可以望住咖啡师既高櫈位,同朋友聚会既一般座位🪑不过我就最钟意窗边位🪟,有少少阳光,又可以望住街景😎~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 🥞 Pancake 🥞𝐏𝐚𝐧𝐜𝐚𝐤𝐞有厚度,即整食落松软,唔会硬掘掘 • 唔会过甜😚.▪Mr Lobster ($108)成球龙虾沙律,多龙虾肉🦞唔系捞配料整到大大球个种🫢配新鲜牛油果🥑 • 枫糖🍁 • 蜜糖芥末酱🍯整体感觉都𝐋𝐢𝐠𝐡𝐭🤍.▪Egg Benny ($100)(班尼迪蛋🥚 • 可拣配烟三文鱼🐟 / 甜火腿🐖)钟意食蛋既我,见亲𝐁𝐞𝐧𝐞𝐝𝐢𝐜𝐭都抗拒唔到,水波蛋蛋汁🍳配埋顺滑既荷兰酱💛,带少少酸,唔会好腻😝. ☕️ Coffee ☕️▪Autumn ($62)依杯好养生,几岩靓靓们💃🏻𝐍𝐮𝐭𝐭𝐲既𝐄𝐬𝐩𝐫𝐞𝐬𝐬𝐨🤎,加红枣蜜♥️ • 桂花茶🌼表面仲有层绵密既奶泡,饮落好滑🫧.▪Cold Brew Jello ($62)𝐍𝐮𝐭𝐭𝐲 𝐂𝐨𝐥𝐝 𝐁𝐫𝐞𝐰 🤎配店家自
转角位⤴️以绿色为主色既𝐂𝐚𝐟𝐞💚
除左啡☕️之外,仲主打𝐏𝐚𝐧𝐜𝐚𝐤𝐞🥞
而且咸甜都有,实揾到岩你既口味啦🍴
店内座位唔算好多,但都有唔同既特色 • 享受😌
有可以望住咖啡师既高櫈位,同朋友聚会既一般座位🪑
不过我就最钟意窗边位🪟,有少少阳光,又可以望住街景😎

🥞 Pancake 🥞

▪Mr Lobster ($108)
成球龙虾沙律,多龙虾肉🦞唔系捞配料整到大大球个种🫢
配新鲜牛油果🥑 • 枫糖🍁 • 蜜糖芥末酱🍯
整体感觉都𝐋𝐢𝐠𝐡𝐭🤍
Mr Lobster

▪Egg Benny ($100)
(班尼迪蛋🥚 • 可拣配烟三文鱼🐟 / 甜火腿🐖)
钟意食蛋既我,见亲𝐁𝐞𝐧𝐞𝐝𝐢𝐜𝐭都抗拒唔到,
水波蛋蛋汁🍳配埋顺滑既荷兰酱💛,带少少酸,唔会好腻😝

☕️ Coffee ☕️

▪Autumn ($62)
依杯好养生,几岩靓靓们💃🏻
𝐍𝐮𝐭𝐭𝐲既𝐄𝐬𝐩𝐫𝐞𝐬𝐬𝐨🤎,加红枣蜜♥️ • 桂花茶🌼
表面仲有层绵密既奶泡,饮落好滑🫧
Autumn

▪Cold Brew Jello ($62)
𝐍𝐮𝐭𝐭𝐲 𝐂𝐨𝐥𝐝 𝐁𝐫𝐞𝐰 🤎配店家自家𝐂𝐨𝐥𝐝 𝐁𝐫𝐞𝐰制成既𝐉𝐞𝐥𝐥𝐨☕️ 有野咬得黎,唔会有邪恶感😌
Cold Brew Jello

🔺 门口有咪标位泊车🅿️