餐厅: 鮨文
资讯:

2018-02-20 362 浏览
周年纪念食咩好• 以为老公无安排•老公神神秘秘带咗我入元朗•心谂元朗有乜好食•🤔心思思中•行下行下入咗间日本餐厅<鮨文>•望下menu •Omakase $1880一个人•厨师发板到底值唔值?茶碗蒸个蛋好滑好甜呀•内有干坤•个蒸蛋加左蟹肉呀元贝呀•唔怪之得甘甜啦•岩蚝King size 蚝•好好好肥美•有淡淡海水味•🤤毛蟹 蟹肉鲜•蟹膏味浓•唔加酱汁已经拎满分•酒煮煮螺 螺肉爽口弹牙•淡淡清酒味道•一个字「鲜」•大拖罗识食之人一定知道大拖罗特别肥美•油份特别重•加咗小小Wasabi茎碎•味道更加提升•深海池鱼表面🔥一🔥• 淡淡炭香味•越咬越出味道•蜜瓜甜入心•甜品为我俩呢一晚画上完美句号•廖师傅风趣幽默•令呢一晚笑声满戴•黎紧老公生曰•哈哈•再战<Sushi Man >🎉🎉🎉挂住食😝有d食物唔记得相机食先🙈🙈
茶碗蒸
个蛋好滑好甜呀•