2023-03-03
📍A.B.C.P (湾仔)湾仔明仁里3号安兴大厦地舖❤️湾仔隐蔽用心Cafe。🥚Sunset Egg Benedict $138依一间Cafe Egg Benedict 有别于其他Egg Benedict, 无论味道或者摆设都好吸引,好靓(打卡简直一流)红菜头榕真系好好味,好多(小编系钟意食红菜头食品)整体味道好Fresh。🍝Penne all’ Amaticiana $118味道有少少酸酸地但又有少少微辣,真系好夹! 食落去好有咬感, 系用新鲜蕃茄制作而成嘅蕃茄酱食落好重蕃茄味。 🍰Rum Raisin Burnt Cheesecake $60要介绍一下呢件Cheesecake, 首先我系一个cheesecake爱好者。 食落好唔同, 平时食开系硬硬地Cheesecake, 今日第一次试软身,一食爱上咗! 所以喺度唔多讲,必叫!!!☕️加咗两杯咖啡Dirty $40Flat White $45 🔔总结: 地点方便,价钱可以接受,员工超级有善,环境好Chill(可以选择坐室内或室外)Lunch hours 会较多人(因为真系好味)地点⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐️味道⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐️环境⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐️服务态度⭐️⭐️
湾仔明仁里3号安兴大厦地舖
❤️湾仔隐蔽用心Cafe。
🥚Sunset Egg Benedict $138
🍝Penne all’ Amaticiana $118
☕️加咗两杯咖啡
Dirty $40
Flat White $45
Lunch hours 会较多人(因为真系好味)
地点⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐️
味道⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐️
环境⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐️
服务态度⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐️
(5星为最高分)