2023-04-23 54 浏览
今日我要同大家分享一下我对于位于Bistro NTT by Attic嘅晚餐体验。系呢度,我食咗三文鱼蟹肉他他,巴马火腿薄饼同埋威灵顿牛柳。首先,我要讲下三文鱼蟹肉他他。佢嘅味道好鲜美,啲三文鱼同蟹肉都好新鲜,仲有一啲微微嘅酸味,真系好好味。之后,我试咗巴马火腿薄饼。佢嘅薄饼底好松软,加上巴马火腿嘅咸香味同啲新鲜嘅蕃茄,真系好夹。最后,我食咗威灵顿牛柳,依个牛柳烤得岩岩好,牛肉好嫩滑,味道好浓郁。总括而言,我觉得Bistro NTT by Attic嘅食物质素好高,而且服务好好。如果你想要食啲高质既菜式,咁就一定要嚟呢度试下啦!Bistro NTT by Attic (九龙塘)九龙塘联福道32号吴多泰博士国际中心地下@bistrobon_bu

Bistro NTT by Attic (九龙塘)
九龙塘联福道32号吴多泰博士国际中心地下

@bistrobon_bu