2023-03-29 35 浏览
抹茶拿铁饮落去好香浓,而且唔会太甜,有浓厚嘅抹茶味,加埋牛奶嘅香甜,一饮就爱上。另外,朋友点了焙茶拿铁,口感醇厚。😆我地点左黑松露蟹肉沾酱配吐司,混合左黑松露嘅香气同蟹肉嘅鲜甜,涂在新鲜焗出黎嘅多士上非常美味😋我地再点左和牛吐司,用咗优质嘅和牛,口感好嫩滑,加埋蔬菜同特制酱汁,不会太油腻。🐄抹茶红豆班戟系呢度好受欢迎嘅甜品,班戟好松软,红豆馅香甜,抹茶酱汁浓郁,热辣辣嘅班戟配上放系中心冻冰冰嘅雪糕球,有种冰火交融嘅感觉,建议大家一定要点。🍦巴斯克芝士蛋糕只系写黑板上,唔系主餐牌入面 但非常好食,绝对唔可以错过。蛋糕口感绵密,芝士味道香浓。另外,佢地嘅Scone都好食,可以配士多啤梨酱或者cream cheese一齐食🧀