💡 隐藏街道内的汉堡店✨🤩男小编以前读书嘅时间,系黄埔番过part time,个阵已经知道有好多好食嘅小店,今次咁岩番去探同事,经同事推介,有一间新开但汉堡非常出色嘅小店,于是就去试下系唔系咁值得推介。🍽 皇牌鹅肝汉堡🍔老板同我哋讲,好多人都系为左呢个皇牌汉堡而黎。首先成个包都好巨大,比平时食开嘅大,而且好足料,第一层就已经系鹅肝,鹅肝真系好厚,而且味道甘香,又唔会觉得好肥腻,质感幼滑。牛系用安格斯牛,味道有好香浓嘅牛味,肉汁丰富,仲有好多生菜同洋葱,口感好丰富,真心推介。🍽 日式汉堡🇯🇵呢个都系店主推介好食之一,系店主自家调制嘅Wasabi 酱,有日式芥末嘅香味,但食落又唔觉得辣,配埋牛肉一齐食,好惹味。  🍽 炸鸡配秘制辣沙律汁🐔炸鸡系即叫即炸,非常之脆口,鸡肉肥瘦适中,入面仲保持到鸡肉嘅嫰滑,最正嘅系佢秘制嘅辣沙律酱,辣辣地真系好正,将个炸鸡味道升华🍽 唐扬鱿鱼🦑鱿鱼炸得好香口,外脆内软,但亦可以做到鱿鱼弹牙多汁,搭配嘅墨西哥辣酱亦系店主自家调配嘅,真系好有心。ps/ 虽然小店只提供外卖,但其实出面都整左小小企位位置比客人食野。另外,食野位置都整左块留言板比客人写低心声。而家有左
💡 隐藏街道内的汉堡店✨🤩

🍽 皇牌鹅肝汉堡🍔

🍽 日式汉堡🇯🇵

🍽 炸鸡配秘制辣沙律汁🐔

🍽 唐扬鱿鱼🦑

ps/ 虽然小店只提供外卖,但其实出面都整左小小企位位置比客人食野。另外,食野位置都整左块留言板比客人写低心声。而家有左黄埔站,其实行过去都系大约6~7分钟路程,都几方便加。
  • 皇牌鹅肝汉堡
  • 日式汉堡