2021-08-17 962 浏览
蓝地大街对我黎讲都系个几偏僻嘅地方,第一步行入去,竟然有种踏足台湾的错觉🤪可能系因为两旁楼房矮,亦可能系因为一出门口就系马路嘅亲近度🤣🔆明太子忌廉天使面$𝟟𝟘整得好嘅天使面同忌廉真系好搭配,因为可以做到好挂汁好creamy🤤香浓得黎又唔腻,容易令人唔小心就食多左🤣🔆鱼虾蟹千岛比萨$𝟡𝟛每块pizza切片上都有虾/墨鱼仔/蟹棒✨批底系薄脆片,显得上面嘅馅料更坠手🤣表层布满芝士,味道好香食落好重芝士味🧀🔆烤榛子朱古力$𝟛𝟚原本想叫有柴犬棉花糖浮住嘅朱古力,点知店员话台湾来货短缺暂时无🥲所以转叫左呢杯,好香榛子味🌰令我想起缤纷乐🤣整体都好满意我地order左嘅食物,但搭车黎应该唔太方便🧐不过好推荐行完彩虹栏杆+蓝地水塘,行过黎顺便食个饭先出番市区🙌🏼
明太子忌廉天使面

🔆明太子忌廉天使面$𝟟𝟘