话说呢排因为好多嘢做好ᴄʜᴜʀ,难得有时间梗系要放松一下😎呢间餐厅好近天水围西铁站,行嘅都系简洁清新路线,仲可以见到有好多棵仙人掌🌵 呢度更加系宠物友善餐厅嚟嫁🐕‍🦺1️⃣ 经典安格斯芝士汉堡🍔超丰富嘅ʙᴜʀɢᴇʀ~ 除咗有主角安格斯外,仲有芝士、沙律菜、番茄🍅厚厚嘅安格斯好吸引,咬落好ᴊᴜɪᴄʏ🤩 呢个餐仲有埋番薯条,份量一啲都唔少😆即叫即炸,虽然冇薯条咁香口,但系食落就又脆又甜🍠2️⃣ ᴘᴏᴋᴇᴅ🥣自选ᴘᴏᴋᴇᴅ想食咩就拣咩,食完健康无负担✅ 唔同嘅系呢到嘅底有楼埋荞麦面或赞岐乌冬拣,鱼生亦变咗多款熟食,啱哂唔食生野嘅大家😆想再健康啲当然拣紫色芝麻醋汁啦~ 捞埋好开胃🤤 大大碗,完全就系惊大家食唔饱😂3️⃣ 饮品🥤茶、啡、梳打样样齐😎 但计我话叹杯啡就最ʀᴇʟᴀx~ 想饮得特别啲又想考下ʙᴀʀɪꜱᴛᴀ嘅功力一定要试呢杯百利甜酒咖啡☕️拉花系好耐都无见过嘅ᴜɴɪᴄᴏʀɴ🦄 ʙᴀɪʟᴇʏꜱ味浸透到咖啡入面,微醺又提晨🥃
话说呢排因为好多嘢做好ᴄʜᴜʀ,难得有时间梗系要放松一下😎

1️⃣ 经典安格斯芝士汉堡🍔

番薯条

即叫即炸,虽然冇薯条咁香口,但系食落就又脆又甜🍠

2️⃣ ᴘᴏᴋᴇᴅ🥣

3️⃣ 饮品🥤