2024-07-10 150 浏览
大曱甴🪳+态度差🌚真系好后悔食呢间餐厅。😡😡我哋坐喺餐厅最后嘅卡位,话说坐低叫完嘢食,都未有水提供,到啲嘢食嚟咗都要叫两次先有水饮。等紧椰子鸡煲熟嘅时候,突然发现只脚有一只大曱甴行过🪳我仲要系着高踭鞋,佢行过咗我脚背。。。。真系好呕心。。。。🤮🤮我即刻离开座位,行出去同职员A讲,佢望一望我😒完全冇讲过嘢,继续收钱!但系只曱甴仲未死,已经行紧出嚟,我再问佢会唔会处理咗只曱甴先?佢收完钱先至好滋油淡定,慢慢行过去处理只曱甴(所以我先有时间好冷静咁帮只曱甴影相!)中途系一句嘢都冇讲过,更加冇讲唔好意思或者道歉。🤯之后我要求掉位,坐大厅中间比较开阳啲,职员A居然话呢张枱有人订咗,只可以继续坐返偏后位置。我哋坚持要坐出边先有得坐。😤我即刻同另一位职员反映,呢个职员B话佢系主管,但剩系讲唔好意思同埋话会同职员A反映。并冇任何补偿行动,到我哋主动问𠮶阵,职员B话一系请我哋饮返罐可乐!哗!我已经一肚气啦㖞,仲饮?🙄🙄我宁愿你唔收我加一,因为根本冇任何服务可言!咁样会唔会公平啲?🤔最后我哋打去总店同另一位职员反映,亦要求佢帮我哋跟进,尽快回覆我哋,直至到我哋埋完单,都系冇任何人再跟进呢件事。😮‍💨客观啲
大曱甴🪳+态度差🌚真系好后悔食呢间餐厅。😡😡

客观啲嚟讲,呢个价钱,食物质素真系好一般,
声称招牌手打丸,但虾丸同墨鱼丸都沟咗劲多肥猪肉,完全冇爽口弹牙嘅口感;😟
响铃油琳琳唔脆;最好食就系皇帝菜。
服务方面,冇晒水唔会有人攞嚟,亦唔会有人帮你加汤,唔会有人换骨碟,呢个价钱,任食自助火锅嘅服务都比佢哋殷勤;切蛋糕佢哋提供嘅胶叉,仲附送一只蚂蚁,真系多谢晒!🐜

三个人,咁就食咗$1,257 ,滚爷呢个名真系改得好,真系会令人食到火滚,好难忘!👋🏻👋🏻
2024-07-09
庆祝纪念