2016-03-18 502 浏览
每次礼拜六、日休息都都会忍唔住出街买D零食返回慰劳一下自己,忙咗成个礼拜都系应该放肆下喇。各种饼我都都钟意去D饼店度买,因为觉得新鲜D,加埋味道都比较有特色,奇华系香港有好多间分店,不过店铺都唔系几大,不过里边采光都几好,D嘢摆的都算整齐方便。呢度D蛋卷老婆饼杏仁酥都几好食,我D同事都好钟意,每次买返去都俾分晒。蛋卷好脆,鸡蛋味好足,不过觉得唔可以放咁耐,最好啱整出来果两日就食晒企,会比较香脆。仲有好得意嘅企鹅仔饼干同熊仔饼,好得意加,味道都十分之唔错,好香口,而且望落去都觉得开心吖,仲有老婆饼到豆沙包,肉松饼之类嘅,都好食,而且价钱唔贵,都可以间中买来食下喇。
2016-03-13
5 分钟 (外卖自取)
$9 (其他)