1K
2008-01-06 9 浏览
早几日黎左呢间食店到打边炉, 全因为信用卡有优惠, 加上师傅从来都未黎过, 讲就讲到好好咁, 于是决定去试一试!九点后去到, 一坐底伙计即刻问你有冇DBS信用卡, 如果有就可以要任食自助餐, 一问之下原来九点后只系六十八蚊位, 好似好抵食, 于是任食就任食啦! 再同个伙计话要茶, 佢就好直接咁同你讲开茶要比八蚊一位, 如果唔开就唔使比, 咁师傅见佢咁为我荷包著想, 唯有认真考虑!好决定拣个汤底先, 要左沙爹汤底, 跟住就样样都叫d黎试下啦, 有雪花肥牛, 牛柏叶, 四宝丸, 炸鱼皮, 鱼皮饺, 云吞等等等等......样样都有叫, 但系咪以为佢会比好多份量你, 有几多个人头, 佢就比几多你, 如果唔够咪唯有再入单啰! 但系师傅又食唔到边样出色, 比较好系雪花肥牛, 因为切得好薄, 而且几肥, 拖一拖即刻食得, 牛肉好松都几香, 有牛肉味, 可以啦; 牛柏叶就好爽口, 配埋沙爹汤底就非常入味, 都可以啦; 而沙爹汤底都几香几浓, 但就唔算辣, 都唔唔差; 其他真系好普通!总括而言食物质素一般, 环境又系一般, 服务又系普普通通, 系就系六十八蚊位, 另加汤底, 而每位仲要加十蚊酱油, 再

总括而言食物质素一般, 环境又系一般, 服务又系普普通通, 系就系六十八蚊位, 另加汤底, 而每位仲要加十蚊酱油, 再叫多一渣竹蔗水加多廿蚊, 埋单连加一两位合共二百三十几蚊, 唔叫得上抵食! 师傅得出结论系雷声大雨点小, 如果你未去过, 师傅就唔会鼓励你去, 因为就算唔去都唔会有咩损失, 师傅相信冇下次喇!