2020-01-22 668 浏览
上次食完main menu~所以想试下食佢嘅lunch set😋每个餐都有汤/沙律+野饮😛个汤应该加左好多奶/忌廉🍼饮落好重奶味🤣整得好Creamy我朋友好钟意饮😎不过我比较钟意跟汤𠮶旧蒜蓉芝士松饼!!脆脆地好香口几惹味🤩-意式茴香肠宽条面🍝佢𠮶酱系番茄酱🍅不过佢加咗好多大蒜落去调味 食落好香🧄啲肠仔系𠮶啲香草肠 唔会太浓味😛夹埋啲酸酸甜甜嘅酱一齐食 都几好味🤩佢个面唔会煮得好淋身都几爽口🥰因为个面得肠仔 可能就比较单调少少 不过肠仔嘅份量都唔少 都够食😗-蜜汁烧鸡🐣佢用咗鸡髀肉🍗所以食落相当之嫩滑 一啲都唔鞋口😋鸡皮都几大块~整走左块鸡皮之后 份量都几少🙈佢个酱其实同喺日本餐厅食到𠮶啲照烧鸡扒一样味🤣隔离仲有啲薯条同埋杂菜🤩有齐淀粉 肉同埋菜 感觉都几健康😛不过因为有啲烧汁 所以啲薯条好易淋晒🍟-迷你露比三重奏🍔🍔🍔一个系牛🐮一个系蟹🦀一个系猪🐷全部都整到好细旧好得意😍个牛汉堡好浓嘅牛味😋都唔会太干身 食落几juicy🤤蟹𠮶个都落左好多蟹肉😚所以食到好鲜甜嘅甜💓我唔太钟意食bbq酱 觉得甜左少少 所以猪𠮶款就麻麻🙈不过整体黎讲相当推介❣️估唔到佢咁细旧但系一啲都唔hea 做得几出色!
意式茴香肠宽条面🍝
蜜汁烧鸡🐣
迷你露比三重奏🍔🍔🍔

Join左会员送嘅Ice cream cookie 🍪
佢即刻焗即刻上枱😍可以见到啲雪糕keep住融紧🤤其实佢唔太似曲奇 佢系比较硬身嘅蛋糕🤣佢面头焗到脆卜卜 个底就比较软身🤩外脆内软💓热辣辣嘅曲奇 再加埋面头冻冰冰嘅雪糕🍦做到冰火交融嘅效果❣️成个甜品食落口感好正😋因为佢曲奇个味都几淡~所以加埋面头旧雪糕嘅甜味 就可以Balance番😚佢个甜品系order左先会即刻去焗🙈所以如果唔想等咁耐嘅话 就记得嗌定先😛
  • 迷你露比三重奏🍔🍔🍔