好多人会觉得party room系比一班年青人围威喂租间房食下饭倾下偈玩下uno嘅地方,但系因为呢次公司聚会嘅经历令我知道原来party room都可以好舒服好高级,甚至做得比私房菜更加好。可能系你同我嘅印像之中party room都系比较残破, 但系今次我哋嚟到观塘工厂大厦楼上呢间私隐度超高嘅party room, 唔只环境干净,仲有好多高级嘅设备, 例如卡拉ok,红酒柜等等。去party room,野食都系大家常苦恼嘅话题,食得太颓又唔想,外卖又惊冻晒唔好食;呢到最估唔到系呢间到会同租场原来系同一间公司,佢地会有提供埋到会服务,如果想新鲜d,更加可以要求厨师到场即席烹调。呢次公司出钱一定唔太失礼,叫左原只火腿即埸切!食落咸咸香香,唔太油腻,最正系配以红酒,简直生活享受!有d同事唔欣赏高级火腿,佢地更钟情于酥盒,一口一件方便得黎又好食,即埸整仲要唔会焗到酥皮腍晒。除左酥盒,仲有cupcake,甜品等等,全部水准之上!仲有好令嘅摆盘,简单得黎又高雅。服务系绝对值得赞赏嘅,甜心了解客人嘅需要,比最好嘅package客人。呢次party room经历,令我对party room 文化有更不

呢次party room经历,令我对party room 文化有更不一样嘅好印象。