【青衣•六记】ππππππππππππππππππππππππππππππ入到青衣经过一间有名嘅鸡煲餐厅,个环境好温馨,服务好慷慨。浓郁嘅鸡煲香气飘散,鸡肉多汁,岩晒我😍🌻|六记招牌鸡煲|HKD 268滑嫩鸡肉,汤底香浓,有啲辣味,好开胃。汤汁浓郁,味道正,令人开心食。每口都饱满幸福感!🌼|椒盐鸡软骨|HKD 88外脆内软好过瘾,盐椒香辣唔失温和。薄脆外皮,内里软骨带啖啖咬劲,卖相一流。香气四溢,食落好鲜口,令人舌尖兴奋!每一口都有口感,赘妄耐咬,够味又唔油腻。真系一道令人啖得停唔到口嘅美食啊!🏵️|秘制豉汁蒸大鳝|HKD 168豉汁香浓,鳝肉鲜嫩,鳝身滋味浓郁。鳝鱼肉质细致,每一口都咬得到鲜甜,鳝鱼骨软软易嚼,令人满足。🍁|Hoegaarden 大支装|HKD 40清爽啤酒中和热辣煲菜,带来意想不到的风味结合。Hoegaarden的微酸和柑橘香气相互映衬,增添了口感层次。啜饮啤酒后,搭配鸡煲的浓郁汤汁,鲜香尾韵在口中缭绕,令人回味无穷。绝对是一个难以抗拒的组合!餐厅环境:🔥🔥🔥🔥🔥服务质素:⛄⛄⛄⛄⛄食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾性价比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️消费 HKD564✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨#青
【青衣•六记】

🌻|六记招牌鸡煲|HKD 268