2025-02-27 0 浏览
呢一间泰国餐厅嘅厨师同埋侍应都系泰国人,所以食物味道零舍地道好味,质素绝对有保证!另外呢度嘅环境舒服干净,设有室内室外嘅位置,无论系拍拖定系朋友聚餐都好适合🫶🏻🫶🏻冬荫功(细)🥘$92冬荫功汤嘅调味偏咸,比较适合重口味人士,几欣赏佢哋会将只虾切开几份,方便我哋食,非常贴心!沙嗲串烧(六串)🍢$108今晚成餐饭最钟意嘅就系呢一碟沙嗲串烧,一碟分别有鸡、牛、猪各两串,串烧本身已经有酱汁调味,另外仲配多咗一碟沙嗲汁俾大家点串烧同埋多士,好正好好味,大力推介🙌🏻🙌🏻菠萝炒饭🍍$128炒饭入面除咗有劲多菠萝之外,仲有鸡丝、海鲜、肉松等等嘅配料,差唔多每一啖炒饭都食到菠萝,甜甜酸酸咁非常开胃!咸鱼炒芥兰🥬$98平时通常都系食椰菜或者通菜,今日店员推介我哋试吓佢哋嘅咸鱼炒芥兰,几欣赏厨师好细心,会切走芥兰比较硬嘅部份嘅外皮,咸咸地咁都几好𩠌饭!鲜青柠特shake冰🍋‍🟩$45呢一个青柠饮品好得意,上枱嘅时候会配埋一个调酒杯,真系有得shake㗎! 青柠味都几清新好饮!白马王子🤴🏻$45呢一个饮品系由马蹄同埋椰汁整成,第一次饮呢个配搭,饮品入面仲有啲红色同埋绿色嘅配料,增加口感~

冬荫功(细)🥘$92

沙嗲串烧(六串)🍢$108