2017-12-19
平时温书睇书最中意揾d楼上cafe安安静静咁坐下 呢间语命cafe我第二次黎帮衬架啦😍今次系平日收左工先上黎 所以人唔算好多 几枱咁 可以俾我静静地坐两三个钟都得☺️😛 今晚我就食左个main dinner dish M7:白酒海鲜意大利饭 个饭上到黎热辣辣 材料都算多 最中意粒带子😚如果可以用多d牛油煎㶶少少就正啦🤤🤤 青口又有两粒 蚬肉无限多😂 补十至十几蚊差价仲可以有杯特饮都几抵饮💁咁冻我就梗系要杯热既抹茶朱古力先对得住我呢个抹茶控哦💁🤓🤓杯抹茶朱古力真系highly recommend!!! 一拎到黎已经闻到好香 饮落唔会得个甜既抹茶粉沟融既甜味 带点抹茶既苦涩同朱古力既香滑 加埋个靓拉花 仲只系加$10!!无得输阿😭希望以后都keep住唔好加价啦🙈睇书坐左个半钟又开始口渴😂我就加多杯星座特饮--白羊(白)试下tim🤔 虽然介绍系沙冰 但饮落又唔似思乐冰既口感🤔可能偏乳酸同白桃味多 无话食冰碎咁既感觉 都唔错既 不过我都系中意抹茶朱古力多d🤤💕