2024-03-27
Bookmark 咗好耐嘅餐厅终于有机会食到,个大海景真系几靓,餐厅细细,枱唔多,分左6-8,8-10时段🍝火炙北海道带子明太子意粉带子大大粒煎得好香,明太子份量好多,个汁就略嫌少左啲,食到尾有点干,如果个明太子汁香更好,一个人食晒会漏啲🍛 M5和牛寿喜烧温泉蛋意大利饭呢个比意粉出色,和牛好淋好香,寿喜烧汁唔太甜,配意大利饭又几好食,推介🍰tiramisu,Earl Grey Mousse甜品睇相就好靓,味道一般,tiramisu偏淡, 冇乜咖啡味同芝士香,Earl Grey Mousse 系daily dessert, 比较普通🍹饮品叫左碟豆花同白桃茶,正常发挥总括系咸食好食啲😁同赢在个景美中不足系限时2个钟,食得好赶,隔离枱个甜品仲有一半未食就叫佢地还枱🫣离交枱时间仲有20分钟就过黎埋单,仲有5分钟就叫我哋还枱😵💫但目测系有几张吉枱同得两人等位,唔知下轮系咪真系咁full
🍝火炙北海道带子明太子意粉
🍛 M5和牛寿喜烧温泉蛋意大利饭
🍰tiramisu,Earl Grey Mousse
🍹饮品叫左碟豆花同白桃茶,正常发挥
总括系咸食好食啲😁同赢在个景