2025-02-27 0 浏览
家下香港打边炉想食靓牛嘅话,牛大人真系我心水首选🥘 同啲friend去完荃湾荃新天地夹公仔,就即刻赶去大鸿辉食牛大人5点开始嘅特价时段澳洲极上和牛套餐啦!19:30前离座每位净系$298,正到痹!一去到门口,见到好多人排队等入去🚶‍♂️🚶‍♀️,好在我哋有预先book位✅✅✅一入去就有得食啦。呢个$298一位嘅套餐,汤底有好多款可以拣🥘,而且唔单止有靓牛🐂,猪、羊、虾同埋贝壳类海鲜🦐都可以任点,真系超抵食!除咗呢啲,仲有特饮🥤、新出嘅桃味啤酒🍺,仲有好多款小食同台式甜品🍮,真系一应俱全!自助区有大量汽水同冷泡茶,饮品真系想饮乜有乜,配料区仲有好多款菜、菇类、海带结同埋豆类制品,真系好丰富!酱料区就有好多款酱料,仲有面食同响铃,大胃王仲可以自己整卤肉饭添🍚!食完正餐,竟然仲有雪糕放题🍦,真系太超值啦!而且套餐仲会送澳洲M9和牛牛丸,真系抵到烂!呢度嘅牛肉真系不得不赞,美国Prime极级肩理肌、澳洲M5和牛牛肩卷同埋安格斯牛小排,牛肉切得超薄,脂肪分布超均匀,入口即溶,口感一流👍 澳洲M9和牛牛丸都唔可以错过,鲜味弹牙,一啖咬落去,正到唔得!总之,牛大人台湾火锅真系食到饱又食得好满足!

总之,牛大人台湾火锅真系食到饱又食得好满足!