2021-11-25 184 浏览
上水广场新开左一系列嘅食肆,牛摩系其中一间,当中装修用上多色既现代风为主调。场内有多款自取食物、饮品同甜品,而添加牛就可以用QR code下单,由店员奉上。每个层次嘅牛同时段,都会有唔同收费,丰俭由人。我点左一个中价位嘅牛小排海鲜四点盛,牛嘅质素已经相当唔错!菜类精选左极具营养价值嘅羽衣甘蓝,配上寿喜烧汤底,绝对可以带出菜嘅甜味!牛方面,除咗牛小排,当然要点多几款,美国和牛毕竟有油脂较多,口感嫰滑,令我回味无穷!而钟意牛味浓嘅就较推荐牛小排,墨鱼滑都系必点item!丸类会推荐具泰国特色嘅冬阴功虾球,里面浓郁嘅酱汁,极具泰式风味,非常惊喜!主打牛之外,亦都非常欣赏呢只蚝,大粒之余完全唔腥,非常有咬口!甜品环节,实在有太多选择,最终选择左自己喺机器拉出嘅朱古力味嘅雪糕,上边仲可以因应个人喜好加上脆脆,估唔到咁香浓好味!

每个层次嘅牛同时段,都会有唔同收费,丰俭由人。

我点左一个中价位嘅牛小排海鲜四点盛,牛嘅质素已经相当唔错!