见网上有写 呢间海之恋分店系宠物友善 打电话去订位 (讲到明 有一只小狗) 话外面位full 哂Cut线后 再即时打多次 问Walkin 等几耐 职员就话 : 唔知wo 无限时 钟意坐几耐都得 咁我就去walkin 等位 点知去到得一半多少少既入座率 而outdoor 系完全无人 我就问 又话无位既 佢先话唔开 同唔比狗入再同职员Confirm 有狗 (手抱住) 佢话ok 埋边枱 一踏入去餐厅 佢地拦住我 话狗唔入得 要放出面 系铺头围栏出面… 完住隔开左人同狗明白好多餐厅唔比狗入 唔去呢间咪去第二间 但唔该唔好玩人 表示左几次有狗 都无话唔比入 所谓比入既outdoor 原来唔系餐厅既露天位 系餐厅围栏外商场范围嘅位置 讲完唔比狗入之后 我再问佢 点解之前问极都无讲唔比既然后劲 冇 礼 貌 咁话 只可以系围栏外除非你有狗狗手推车泊系围栏外如果无 唔好浪费时间去 今次被佢玩到停车场钱都蚀埋…. 仲要等登大老远出嚟 见有得食片皮鸭 又可以带狗就算无狗都唔会再帮衬
Cut线后 再即时打多次 问Walkin 等几耐
职员就话 : 唔知wo 无限时 钟意坐几耐都得