2020-05-01 879 浏览
因为唔系好熟路,同埋Google map个地址好似错错地,所以果日就whatsapp左店家询问下有冇营业。但后尾因为太肚饿既关系是但揾左间食,食完又好似唔饱,就再whatsapp问下店家地址,谂住再食过,同埋都想睇下呢间店,因为睇相,好似好靓。店家好快就回覆我,仲话可以系小巴站黎接我地带我地过去,哗!真系受宠若惊,香港会有呢d服务!5星级酒店都未必有啦,唔加钱既话。所以真系好多谢店家,但都决定自己揾下先。小巴站同餐厅非常近,行一阵就见到啦。佢地仲预备左最近live band既位置俾我地,可以听下歌,又食下野。因为晚上既关系,加上疫情原因,人数唔多,地方够哂大。但因为岩岩食完野都叫唔到好多野食,叫左个海鲜拼盘,洋葱汤。比较难忘系个洋葱汤,够浓味!店员仲好细心等我食完冷盘先上汤。仲有就系d餐包好好食,店员仲俾左两款我食!同埋睇到神奇既经理表演用碟切烧猪。经理仲话我地可以点歌架,不过我有d唔好意思,冇点到,唔个点咩歌好。呢度食客同员工既关系好好,气氛好亲切,得闲既话一定会再黎。
,但都决定自己揾下先。

同埋睇到神奇既经理表演用碟切烧猪。

呢度食客同员工既关系好好,气氛好亲切,得闲既话一定会再黎。

• 洋葱汤