2023-11-27
11月帮衬,不过𠮶次嘅用餐体验真系令我好失望。首先,佢嘅食物太咸嘞!唔论系宽粉系配菜,每样菜都好重咸,完全掩盖咗其他嘅味道,食完之后口渴咗好耐。其次,我仲未食晒嘢,店员就过早咁收走咗我嘅食物。真系唔明点解佢地咁急,我仲未食够,就已经收走我既野。呢种急促嘅服务态度令我感到好唔舒服。再者,餐厅嘅环境唔系好干净。桌面上有好多污渍,四周都系油,地板上都有碎屑。呢啲情况令我对餐厅嘅卫生标准有所质疑,都影响咗我嘅用餐体验。最后,令我最嬲最嬲,本身朋友比咗张一百数现金卷我打算试下,我2个人本身无叫野饮,2个侍应生轮流行埋黎问我地叫唔叫野饮,做紧买一送一,但系又唔同我地讲话买一送一就唔可以用现金卷,埋单先知,令顾客用多百几二百蚊,真系好嬲。总括而言,「川庄」餐厅俾咗我一个唔太好嘅印象。佢哋需要改善食物嘅咸味问题,提升服务质素,确保用餐体验嘅完整性,同埋加强对环境嘅清洁管理。呢啲改进可以帮助提升餐厅嘅口碑同客户满意度。