4天前
食咗几日西餐,老细话要食返餐local嘢~今日响九龙公园附近行过呢间面店,佢话几有feel㖞,咁一于入去食返餐啦!!佢个menu好简单,主要配菜得三款:云吞、鲮鱼肉、滑牛肉~咁识食嘅梗系乜都要啦!!嚟个三拼捞粗,老细要蚝油捞,我就用虾子捞~而家真系唔系好多地方有虾子捞面食㗎啦!!🥰👍🏻上枱份量吓咗我一跳!!大大碗虾子捞面~唔会再加酱汁,等你食到虾子嘅咸香味~云吞好大粒,鲮鱼肉都系大大粒~鱼肉丸绵绵之中又有啲弹口~滑牛简直系一绝,真系好滑呀!!老细话要食香口嘢~嗌多个炸云吞加酸甜汁,同埋一个炸鲮鱼肉~~鲮鱼肉就梗系要跟蚬芥啦~灵魂酱汁呀!!佢啲蚬芥啲蚬大只到呢!!😍😅呢度嘅油菜竟然有豆苗?!🤭可以拣~夏天仲有韭菜花~睇得出系良心食店,价钱实惠,用料上盛!下次行过路过都唔可以错过呀!!😝😅🤣👍🏻