2021-04-06 864 浏览
早排同朋友嚟试佢地既lunch set,而系有惊喜的餐厅。成间餐厅以法国南部嘅沙滩为主题,运用绿色、木同壁画营造成个气氛,而餐厅提供半露天嘅坐位,可以感受到阳光,同埋非常之有外国嘅感觉!水方面,必须要加$20选择无限添饮sparkling water或者樽装水。Lunch Menu都会因应季节而改变,而lunch set都系大概$138起,包括头盘同主菜。而头盘系红菜头沙律配西柚&蜂蜜芥未酱,份量都好大份,而且酸酸甜甜非常之开胃。另外佢哋都配有面包,而面包都系热辣辣咁送上!而主菜我就选择左鲈鱼(HKD148)配芥末泥、胡萝卜同豆瓣酱,鱼柳煎得好香脆,配合埋𠮶个酱汁同芥末泥令到成个鱼柳都好好食😋另外我亦都叫咗佢哋嘅羊腿(HKD168) 配意大利玉米粥同迷迭香酱,羊肉非常之柔嫩,而且食落有非常之香嘅羊肉味,而个意大利玉米粥有甜甜嘅味道。总括来讲,餐厅都非常之有诚意,个人都表示会再嚟!
早排同朋友嚟试佢地既lunch set,而系有惊喜的餐厅。

另外佢哋都配有面包,而面包都系热辣辣咁送上!

总括来讲,餐厅都非常之有诚意,个人都表示会再嚟!