2017-08-28 1530 浏览
去西环探朋友,见天都黑顺便食埋饭先走。唔想又食连锁店,朋友介绍左间特色小店。店面唔系好大,不过因为已经夜所以无咩人,店舖以自助形式,点完埋位坐等叫number。套餐有不同配搭,特色系肉夹馍当然要一试!我叫左孜然牛肉夹馍,朋友就点左金牌夹馍,孜然牛肉几野味,如果可以热返少少同埋碎返少少应该会加返10分,夹馍亦冻到有d硬,整体其实味道系唔错的;我都偷食左朋友既肉夹馍,叫左金牌黎讲就有d失望了,猪肉又系太大旧,味道比较普通,我以为会有特别酱汁可惜无我地都后悔叫左一样既凉皮,无得试下其他好唔好食,不过凉皮的确好食,非常弹牙,青瓜同鸡都切成幼丝,增加左口感,辣油唔止得个辣字,味道很好,本来以为唔够饱,原来成个餐加埋汽水真系岩岩好,如果下次有机会,要再黎西环揾下特别小店试下😜

麻辣鸡丝凉皮
孜然牛肉夹馍