餐厅: 班蘭葉印尼餐廳
资讯:

今次已经系二访因为对上一次同朋友食过一次 心念念又想再返黎试多次而且只系相隔左两个星期😋印尼黄金饭 $88Indonesia Golden Rice 朋友系非常钟意食烤鸡既食物呢只鸡腿炸得非常可口,而且绝对无油淋淋既感觉另外仲有巴东牛肉,口感煮得非常合适如果你钟意椰香味,黄色既饭系加左椰浆去煮,椰香好出。烧牛仔骨 $148Grilled Short Beef Ribs 系用左一个酱汁去腌,个汁系非常好味,另外将佢煎香,所以个汁系会食到有焦糖味,如果牛肉易咬口会比较好。今次系第二次叫仍然保持到水准炸虾卷 $58 💫Shrimp Roll呢个我觉得系必点!因为个腐皮炸得非常脆口,而且虾肉超级新鲜,超级惊艳☺️柑桔青瓜冰 $28如果你钟意斑兰系必点呢杯,因为青瓜味唔太出,反而斑兰味先系重点。呢间印尼餐厅虽然细细间,但每样既菜式都令你唔会失望,而且里面既员工笑容都非常之好。

今次已经系二访
因为对上一次同朋友食过一次 心念念又想再返黎试多次
而且只系相隔左两个星期😋

印尼黄金饭 $88
Indonesia Golden Rice
朋友系非常钟意食烤鸡既食物
呢只鸡腿炸得非常可口,而且绝对无油淋淋既感觉
另外仲有巴东牛肉,口感煮得非常合适
如果你钟意椰香味,黄色既饭系加左椰浆去煮,
椰香好出。

烧牛仔骨 $148