2018-12-03 498 浏览
之前朋友介绍话野食好正,系门口睇过餐牌,觉得价钱都合理同老公然后就入去试下。朋友介绍我必食温泉蛋海胆意大利饭,慢煮猪鞍同蒸生蚝。生蚝本身我唔食所以冇叫,叫左海胆饭,猪鞍,蒜香鸡翼同加左58元有一个餐汤,蒜蓉多士同饮品,不过由于太夜去,猪鞍已经卖哂,所以转左食西冷牛。个蒜蓉多士唔简单,唔似一般多士得个硬字,佢真系外脆内软,见到系好有heart既。个海胆饭一上枱简直喜出望外,舖到密既海胆,每瓣海胆有两只手指个埋咁大,再睇番个价钱,就知系益街坊冇钱赚,小店揾食真艰难。蒜香鸡翼只只都大大只,又脆又香浓蒜味。个西冷牛,牛味浓,大大份,再配上沙律菜及焗薯,二百零蚊确系超值,唔系快餐店果d用好多酱汁去盖住雪味既牛扒。所有食物都高水准,价格实惠,埋单五百有找,平均二百零蚊就食到高质西餐。唯一不足应该系厨房唔够人手,上菜较慢,所以真系要耐心等待。
  • 蒜蓉多士
  • 鸡翼