2024-05-25 1346 浏览
朋友说这是一间正宗的韩国餐厅,连韩国人也大推!位于尖沙咀的韩国餐厅。😍环境不错又够大,枱与枱之间很阔落,大部份员工都是韩国人,小编也看到很多韩国人来光顾😱以平板电脑落单,员工会帮忙烧🤩不用担心烧得不好吃。韩牛新鲜肉眼$380呢个价钱可以食到韩牛!真系好抵!质地鲜嫩多汁,同喺韩国食嘅感觉真系好似! 呢个价钱嚟讲咁大份,又好味,绝对会因为呢块韩牛嚟多几次!🥰🥰🥰海鲜煎饼$138 个人觉得海鲜唔够多,葱嘅份量比较多。同时煎饼一夹就散开,好似面粉比较多。个人不推介😞五花肉$168五花肉都好肥,好似相片咁多数都系皮同肥膏,咁啱呢一份五花肉嘅比例唔系咁好。但系职员都烧得好好食。都推介,亦都视乎彩数🤣调味牛肋骨肉$280 呢个牛肋骨肉都几有惊喜,已经配上调味酱汁,更加惹味!不过肉质会比较韧,但牛尾会更浓郁。但系个人都系钟意肉眼。咁大份,自己烧就得啦。好彩有职员帮手烧😂

以平板电脑落单,员工会帮忙烧🤩不用担心烧得不好吃。

韩牛新鲜肉眼$380

海鲜煎饼$138