韩国嘢相信大家都食唔少,不过呢间韩国🇰🇷餐厅真系超超超正宗,因为几乎全部都系韩国靓仔靓女做侍应,系我见过最多嘅一间,沟通用简单英语便可🤗除此之外,地方非常宽躺,客人不少,空间感十足,而且唔觉有油烟味,抽风设备值得一赞,因为最惊食完烧烤成身味😅一坐低第一时间叫番杯啤酒🍻先,500ml价钱$55元属于好抵,另外Order完之后,大量配菜调味一碟二碟摆满成张枱,睇见都开心,呢D都系韩国特式,正所谓输人唔输阵,视觉效果一流😍牛肉拼盘(二人份量)$320,有三款牛肉,排骨、里脊、牛肋骨,全部已经调味好,上面铺满大量香蒽、蒜粒,好心急啊,快D开始喇🤗呢度你可以自己烧又得,交比韩妹帮你烧又得,首先等个烧烤网烧热左,用牛脂肪揸系网面,咁就唔会咁易黐住,仲有,呢度原来每位侍应经过都会好细心咁帮你睇睇D肉烤成点,又会帮我地换个网,基本上都唔使点理,又剪好埋大小比我地食,真系好正👍🏻呢块牛肋骨,调味够,烤起来好香,一放落去,喳喳声,香喷喷,入口肉香酥软,无渣味美,可以点下D特制酱料,非常滋味👍🏻佢会配上一份生菜🥬用来包住D牛肉和配菜等,好爽口又健康,其实可以任由客人发挥创意配搭自己喜好,都几好玩架😬酱油鸡肉
牛肉拼盘
酱油鸡肉
酱油鸡肉$110,已经起哂骨嘅鸡肉,大大件,烧几分钟已经搞掂,鸡肉嫰滑又有少少微焦就特别香口惹味😋
酦酵人参鸡汤
酦酵人参鸡汤$108,真材实料,香气扑鼻,唔好以为鸡肉会无味,其实入口好嫰好滑,汤底好有人参鸡汤味,饭粒软棉棉特别暖胃,食落好舒服😌
席间还见到隔离客人庆祝生日🎂服务员特别为他们制造惊喜,奉上生日蛋糕和唱歌跳舞祝福,一时之间气氛浓厚,感染了全世界,好正啊🥳🤩🥰
一间餐厅🍴嘅成功,除左食物掂之外,呢种増值服务亦十分重要,唔怪得佢咁旺场啦,确系值得推荐👍🏻
牛肉拼盘
酱油鸡肉