2016-08-10 1257 浏览
是的,不知怎地午餐总是选了韩式的来吃。。。有人说有压力就会想吃辛辣,我是太大压力吗?哈哈!本身去韩国街唔系想食呢间,但目标餐厅full左,就选了这间,见他也有不少人光顾,应该少伏😆三个人,点了三个餐。泡菜猪肉饭,好多泡菜,够辣够惹味,但肉就比较肥腻,饭多到食唔晒。人参鸡汤(半份),好正,好够味,人参味香浓,鸡肉又软又嫩,伴饭吃一流!价钱仲要唔贵添!海鲜面+炸酱面双并,哈哈,呢个岩晒贪心既人,可以一次食到两款,个人试完比较喜欢海鲜面,浓郁的虾汤味,不错!韩式炸酱是黑色,味道偏甜,朋友话ok,但我就一般啦~午餐每人五十几六十,系尖沙咀食好少少真系呢个价喇!都可以再来,想再食佢既人参汤!都几岩平时无咩汤水饮到既都市人!
三个人,点了三个餐。