2024-09-20 270 浏览
最近我同朋友行行下尖沙咀,试咗一间由韩国人主理的炸鸡店.**疯狂蒜香炸鸡(有骨)呢款炸鸡真系好正!外皮脆口,蒜香味十足,吃落去鸡肉嫩滑,完全唔腻。每一口都令人想再来一口,绝对系炸鸡爱好者不可错过的选择!.**韩式烤猪肉石锅拌饭**:石锅拌饭热腾腾,上面铺满咗香烤猪肉,味道非常鲜美。配合香喷喷的米饭和新鲜的蔬菜,口感层次丰富,每一口都好满足!加上少少辣酱,令整个味道更加升华。.**三得利金装生啤啤酒清爽可口,非常适合搭配炸鸡和拌饭,饮落去一口气就舒服多了,完美解腻!.**炸紫菜粉丝卷(6件)**:呢个小食真系好特别!外脆内软,紫菜包住粉丝,口感相当有趣。配上酱汁,味道更加出色,作为开胃小食非常合适。.总括来讲,呢间餐厅嘅食物质素高,味道正宗,环境舒适,服务态度好。如果你系炸鸡同韩国美食的粉丝,绝对值得一试!下次我仲想试多啲其他菜式!
最近我同朋友行行下尖沙咀,试咗一间由韩国人主理的炸鸡

**疯狂蒜香炸鸡(有骨)

**韩式烤猪肉石锅拌饭**:

**三得利金装生啤