2024-11-23
朋友话依排想食多啲鸡肉,可以增肌💪🏾又唔想食得咁清淡食烚鸡,我谂食炸鸡应该啱佢🍗即刻揾吓有乜正嘅炸鸡,发现原来韩国嘅炸鸡界Prada开到嚟香港!半半炸鸡 $238(青阳辣椒MAYO & CORN-SO AMAZING)————————————有得半半炸鸡🍗而且价钱同单点一款味道差不多,梗系拣个半半炸鸡开心Share啦😋仲可以拣有骨或无骨🦴我就比较懒所以拣咗无骨🤣青阳辣椒MAYO超有特色,Mayo酱好邪恶,带点甜味,成件鸡都沾满绿绿嘅Mayo再加上青阳辣椒粒🫑有少少辣🤏🏾另外CORN-SO AMAZING炸鸡沾满晒浓浓嘅粟米粉🌽炸鸡嘅皮咬落好香口。Bacon Potato Ball $68————————————超特别嘅薯波波🥔圆轱辘一粒,外皮好酥脆,里面系好软糯口感嘅薯蓉,混合Bacon碎粒🥓越食越上瘾。蜂蜜米酒 $128————————————酒精味唔会太重,有甜甜嘅米香同甜甜嘅蜂蜜味,微微嘅碳酸气泡感,好Smooth嘅感觉,配搭煎炸食物非常解腻🍶
半半炸鸡 $238
(青阳辣椒MAYO & CORN-SO AMAZING)
Bacon Potato Ball $68
蜂蜜米酒 $128