2023-07-15 39 浏览
食烧肉系我最钟意嘅活动之一,可以一边促膝详谈💕一边等食物烧好😋餐厅环境阔落,座位间隔成一个小空间,非常适合朋友聚会🍻 当日两人去,获安排坐4人枱😆 自助吧除咗有酱料同生菜,仲有泡菜、芽菜及腌萝卜等小食,款式及份量悉随尊便,唔怕造成浪费😉餐厅用手机落单📲 上菜好快,如果想慢慢上菜,建议分开落单小食🦑海鲜蒽饼($90),蒽饼好脆,海鲜份量都唔少,点埋带辣嘅酱汁更好味食烧肉想配饭,点咗🍙蟹籽紫菜饭团($50)😎 餐厅有手套提供,可将饭搓成小饭团,有得玩有得食😆 不过我比较懒,直接𢳂嚟食🙈 味道好好,加咗蟹籽令味道更丰富👍🏽 入座时,店员已经喺炉边倒入蛋汁,一边系炉边蛋,另一边系芝士炉边蛋,仲有蒜片,可以当蒜片干食🧄 好韩式嘅体验猪肉拣咗🐷酱油烤韩豚($150),味道几好,大大片薄切,脂肉均匀唔肥腻牛肉拣咗🐮真雪花牛肉($228),牛肉有雪花纹理,不过牛味偏淡,同期望有段距离

餐厅用手机落单📲 上菜好快,如果想慢慢上菜,建议分开落单