2024-05-26 1304 浏览
其实一直都好钟意食韩国嘢🤪见到呢间韩国fusion菜已经好有兴趣🤗𠮶日咁啱喺沙田睇完戏, 见到冇乜人就过嚟试吓啦😝🥢韩式牛肋肉薄饼配千岛酱唔怪得呢个系佢哋嘅精选薄饼之一☺️首先牛肋肉薄饼比较少见, 第二系其实佢呢个薄饼真系几好食,佢唔系厚批唔会好滞,而且中间啲牛肉又好好食,千岛酱我又钟意,所以喺呢个配搭之下,食完真系觉得好满足💕🥢意式提拉米苏刨冰其实一到呢间Cafe就已经想试佢个甜品,因为都好似好signature🤣难得屋企人主动提出话想试呢个刨冰🍧,就梗系全力支持啦🤭呢个刨冰上到枱个刻真系好震撼,因为好大个。我哋两个人完全食唔晒🤣但系佢系好味嘅,而且中间有啲年糕粒,都好有咬口有层次感🥢炸韩式紫菜饭卷其实本身我哋系想嗌有牛肉𠮶款嘅,但系已经卖晒,净系得返一个系蔬菜嘅。咁都照试吓啦,但系佢个饭卷其实真系偏散,一夹就散,佢特别之处都只系因为炸过。但系其实揸过嘅都好油,所以呢款都唔推介🙇🏻‍♀️

其实一直都好钟意食韩国嘢🤪

🥢韩式牛肋肉薄饼配千岛酱
唔怪得呢个系佢哋嘅精选薄饼之一☺️

🥢意式提拉米苏刨冰
难得屋企人主动提出话想试呢个刨冰🍧,就梗系全力支持啦🤭

🥢炸韩式紫菜饭卷
2083 浏览